vrijdag 17 juli 2015

Veilig online date

Bron
Tegenwoordig is online date heel normaal geworden zowel voor hetero's als voor gay's. Veel mensen in mijn omgeving hebben elkaar leren kennen via het internet en nu een leuke relatie. En dat is natuurlijk heel erg mooi. Alleen hoe date je nu veilig? Ik ga jullie in dit artikel een aantal handige tips geven.


Waar scor ik een date

Ik heb het al vaker gehad over site's voor jongeren ( jong en out en exspreszo )
(( informatie over deze site's met links )) Maar er zijn nog heel veel anderen site's die je zou kunnen gebruiken voor online date alleen sommige kosten geld en vaak moet je ouder zijn dan 18.


Waar je op moet letten voor het date

Chat,bel een paar keer voordat je afspreekt op deze manier leer je die persoon niet alleen kennen maar ook kun je achterhalen of iemand real  is ( of te wel echt is) Stel veel vragen over die persoon zelf, als je veel vragen terug krijg weet je dat er een wederzijdse intresten is. Maar het heeft nog een voordeel als je vragen af en toe dubbel vraagt dan kan het zijn dat deze persoon 2 verschillende antwoorden geeft, in dat geval kan het betekenen dat die gene niet de persoon is die jij denkt wie het is. Natuurlijk zijn der nog meer manieren om te checken of deze persoon de gene is wie jij denkt dat hij is. Vraag bijvoorbeeld om foto's als de persoon er maar één heeft dan weet je al hoe laat het is. Want tegenwoordig is een foto zo gemaakt.

Geef in eerste instantie niet te veel privé gegevens aan deze persoon je weet nooit wat die gene er mee kan doen. Als je diegene 100% vertrouwd en zeker weet dat deze gene de juiste persoon is dan kan dat natuurlijk wel maar het blijft een risico




Afspreken!
Bron


ALLEEN ALS JE DAT ZELF WIL, ALLEEN ALS HET GOED VOELT !!!!!!
Het is zo ver, je weet het zeker dit is een super mega gigantisch leuk persoon en je wil hem of haar graag ontmoeten. Maar ook nu moet je goed op blijven passen. spreek op de eerste date altijd ergens af waar veel mensen zijn. bijvoorbeeld in de stad in dat drukken winkelcentrum of in die bioscoop waar het altijd druk is. Mocht er dan iets zijn dan kun je altijd snel hulp zoeken bij iemand. Je zou ook aan een bekende kunnen vragen om mee te gaan zodat je niet alleen bent of laat iemand weten dat je op date ben en waar je heen bent.



Online date kan heel leuk zijn en je kunt er hele goede vrienden of misschien wel een relatie aan over houden maar denk altijd met je gezonden verstand.



Heb jij leuke of slechte ervaringen met online date laat het gerust hier beneden achter. Natuurlijk mag je ook iets anders achterlaten. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en als jullie suggesties hebben voor een artikel laat het mij gerust weten.