zaterdag 3 januari 2015

Een momentje uit mijn leven - December -

Het is nu wanneer jullie dit lezen is het de eerste week van januari en het eerste artikel van de maand is tevens ( bijna ) altijd  '' Een momentje uit mijn leven'' Dus dat word dit ook. December was een maand met hoogte punten en diepte punten. 





5Dec. 
Sinterklaas: Wij vieren al jaren geen sinterklaas meer. Maar ik heb wel een gezellige avond gehad met mijn moeder.

8Dec.

Bron
De groten dag het examen. s'morgen vroeg ben ik al heel vroeg vertrokken het was 20 minuten met de bus daarna 3 uur in de trein vervolgens weer naar de bus om 35 minuten te rijden en vervolgens nog 10 minuten te lopen. Dus een totalen tijd van ruim 4 uur kwam ik eindelijk aan op de examen locatie. Het examen zelf ging zeer slecht, en dat is netjes uitgedrukt. Alle 3 mijn degen waren mislukt en ik was net niet op tijd klaar.

Na het examen was de reis terug na huis wel gezellig met een aantal mensen uit mijn leuke klas. oh ja tijdens de reis zijn we nog even iets geen eten bij de MacDonald's. toen we terug waren op het station bleek onze trein niet meer te reiden tot het station waar wij heen moesten.
uiteindelijk was ik rond half 11 thuis  (van kwart over 5 tot half 11 weggeweest) Lange dag.


9Dec

De uitslag van het examen!!
Zoals verwacht was ik niet geslaagd maar gelukkig was ik niet de enige dat deed mij goed :) .
Bron


15Dec

Tijd voor een weekje stage.
Was erg leuk en gezellig en ik heb er veel geleerd.


23Dec

Laatste werkdagje
Het was een lange dag maar wel een hele leuke.


24Dec 
Kerstavond !
Gezellig met de familie van mijn vaders kant cadeautjes uitpakken. Ten eerste heb ik niet zoveel met die kant van de familie en dat heeft zo zijn redenen die ik niet geschikt vind om op internet te zetten. Maar het begon al meteen toen ik in de auto stapte mijn vader vond mijn kleding te lesbisch en niet geschikt voor kerst. Toen heb ik gezegd dat ik 18 ben en zelf alles betaal ( qua verzekeringen kleding ect)  Dus dat ik zelf bepaal wat ik aan heb, ook zei ik dat kleding maar kleding is.  Zo waren er nog een aantal irritaties
Bron

Daarna toen ik thuis was heb ik ook nog bij mijn moeder de cadeautjes uit gepakt onder het genot van een lekker stuk chocolade.

25&26Dec

kerstmis
hier valt niet heel veel over te vertellen gewoon gezellig met familie en dat soort dingen



31Dec
oudjaarsdag!

Bron
Ik heb een hele gezellige avond thuis op de bank gehad met een paar leuke vrienden . super gezellig en om 12 uur zijn we na buiten gegaan en hebben we het vuurwerk van de buren bewonderd. Het was een geslaagde avond en nu is het 1 januari en nu is het gefeest weer afgelopen.



Dit was mijn decembermaand in het kort. Heb jij nog hoogte of diepte punten gehad een december, laat het maar weten in de reactie.





Gelukkig nieuw jaar