zaterdag 1 november 2014

Een momentje uit mijn leven - Irritaties

Soms kan ik me giganties irriteren aan mensen, heel menselijk zou je zeggen en dat is het ook vandaag wil ik deze irritaties met jullie delen want misschien hebben jullie deze irritaties ook ? Laat ik maar beginnen met het verhaal te vertellen.




We zaten in de les ( LLB ) en het onderwerp homoseksualiteit kwam aan bod, op een of anderen manier voel ik me dan altijd een beetje ongemakkelijk en aankeken door mijn klas genoten ook al weet ik dat ze me niet aan kijken. Het ongemakkelijke gevoel komt waarschijnlijk door mijn Leeraar die dit onderwerp met tegenzin behandeld in de les. Ze zei het op de manier van tja het moet en daar kan ik ook niets aan doen en het is niet eens belangrijk. Maar daarna begon een tijdje later. Een meisje riep door de klas ''ik wil een homo zoon, dan kan ik gezellig met hem shoppen.'' Op dat moment had ik echt zo iets van WTF alsof alle homo's heel vrouwelijk zijn en van shoppen houden. In mijn ''LHBT wereld'' zijn ook veel homo's maar die zijn niet allemaal vrouwelijk en ze houden ook niet allemaal van shoppen. Dat irriteerde me ontzettend


Hebben jullie al eens zoiets meegemaakt? en hoe reageren jullie dan? Als je wil reageren kan dat altijd in de reactie hier beneden.