zaterdag 27 september 2014

Zelfmoord nijgingen? Hulp nodig?

Bron
Waarom komt er zoveel zelfmoord voor onder LHBT'er?. Waarom hebben LHBT'ers vaker zelfmoord gedachten dan hetero's Zelfmoord komt heel veel voor onderen jongeren. Het is zelf doodoorzaak nummer 2 onder jongeren van 15 tot 30. Zelfmoord onder LHBT'ers is veel groter dan onder Hetero's. In dit artikel ga ik jullie er iets over vertellen en wat informatie geven over hoe het leven weer leuk word als je er helemaal doorheen zit.  



Waarom plegen LHBT vaker zelfmoord? 

Dat is een moeilijke vraag waar iedereen een ander antwoord op zal geven, want iedereen is anders en denkt anders. Maar ik er zijn  wel een aantal groten redenen die voor de meeste wel gelden. Een van de redenenzou kunnen zijn  dat er jij niet geaccepteerd word door mensen die dicht bij jou staan. Doordat je niet geaccepteerd word kan/mag je niet jezelf zijn. Ben je wel jezelf dan krijg je vaak opmerkingen die niet zo leuk zijn dit worden dan pesterijen. Buiten pesten met woorden zijn er ook nog anderen vormen van pesten zoals geweld. In de krant/internet staat regelmatig dat er een LHBT'er in elkaar is geslagen omdat hij of zij LHBTér is.



Heb jij zelf zelfmoord gedachten?

Bron
Zelfmoord gedachtes hebben is niets om je voor te schamen, integendeel zelfs als je er over praat met iemand dan zal het opluchten en misschien wel verminderen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je dit niet wil bespreken met een bekende. Op de site http://www.113online.nl/  ( van de stichting 113 online ) Is heel erg veel informatie te vinden over zelfmoord gedachten en je kunt er  gratis hulp krijgen via mail, chat en als liever echt praat kun je ook bellen na 0900 1130133 (ik weet niet hoeveel je dan per minuut betaald)



Aantal handige artikels

Gelukkig zijn en lesbisch
zelfvertrouwen en zelfrespect 
in welk hokje pas ik



Ik hoop dat jullie iets aan het artikel gehad hebben. Ik hoop dat iedereen met zelfmoord gedachte er boven op komt en een gelukkig word want iedereen is het waard om gelukkig te zijn zoals hij/zij is