vrijdag 6 maart 2015

heb jij een gayrader?

Wat is een gay rader? Wat is een gaydar? Heeft iedereen een gaydar? Kan iedereen zien dat ik gay ben?  Een gay rader of  gaydar  is iets dat LHBT'ers kunnen hebben. Hier mee kunnen LHBT'ers anderen LHBT'ers sneller herkennen aan hun houding, manier van praten of gedrag. Sommige LHBT'ers zijn sneller te herkennen dan anderen. 



Wat is een gaydar/gay rader?

In de intro staat het al een klein beetje uitgelegd. Een gaydar is eigenlijk een soort van 6de zintuig waarmee jij iemand die op het eigen geslacht valt sneller kan herkennen dan iemand die hetero is.



Hoe ontwikkel je een gaydar?

Oefenen oefenen en oefenen. Probeer ze te herkennen door te kijken na bijvoorbeeld hun houding (gay handje) of te luisteren hun stem.


nog een paar manieren om het te zien

1. De persoon in kwestie kijkt jou net iets te lang aan, of heel diep in je ogen
2. Let op de handen gay's  hebben niet alleen een gay handje maar vaak praten zij ook veel meer met hun handen.
3. Facebook geef toe iedereen doet het wel eens even iemand opzoeken en kijken wat die gene op zijn of haar profiel heeft staan. Misschien staat er wel handige info.
4.Intresten tonen vraag bijvoorbeeld heb je al een vriend? (bij een meisje en bij een jongen zou je kunnen vragen heb je al een vriendin? Als de persoon een beetje ongemakkelijk word dan weet je genoeg of  je krijgt het antwoord nee ik heb een...



heb ik een gaydar?
goeie vraag? bekijk de link hier onder en test het, wat is jullie uitslag ?

Deze link