vrijdag 20 februari 2015

leven in twee werelden - gay wereld VS gewoonen

Bron
ondanks ik al een aantal jaar uit de kast ben heb ik nog altijd het gevoel dat ik in 2 werelden leef, niet dat ik mij anders voor doe in de ene wereld dan in de anderen. Maar in de zogenaamde gay wereld voel ik mij toch nog altijd meer thuis dan ''gewoonen'' wereld. In dit artikel wil ik iets vertellen over de gay wereld.



Wat is de gay wereld?

de gay wereld is natuurlijk geen natuurlijk geen wereld/planeet met alleen maar gay's. Het is een soort sub cultuur ( een sub cultuur is een cultuur binnen een algemenen cultuur ((bijv. punkers, hakkers ect.)) zijn er nog heel veel) Binnen de gay wereld word je meestal heel snel geaccepteerd zoals je bent omdat iedereen daar anders is en daardoor ben je weer allemaal het zelfde. snap je?



Waarom is er een gay wereld? en voor wie?


In de gay wereld voelen de meeste LHBT'ers zich thuis en geaccepteerd, vaak hebben de LHBT'ers ook een gevoel van veiligheid binnen de gay wereld omdat er geen homofobie, en geweld tegen gays voorkomt. de gay wereld is ook ontstaan doordat LHBT'ers elkaar willen ontmoeten. Voor wie de gay wereld is? Voor gays maar ook voor alle anderen LHBT'ers en alles er tussenin.



Verschillen?


binnen de gay wereld en de ''normalen'' wereld zitten een aantal verschillen zoals je hier boven kunt leven. Maar ook binnen de gay wereld zijn er verschillen. Veel mensen denken denken bij het woord gay wereld/ gay scene meteen aan seks en half naakte mensen met soa's en veel drugs gebruik. Deze groepen bestaan. (maar voor de mensen die nu geshockeerd zijn. Er zijn ook hetero's met zo'n leefstijl.)Er zijn ook hele normalen mensen binnen de gay wereld. mensen die niet/weinig drinken en zich netjes gedragen.


mochten jullie nog vragen hebben laat ze dan gerust achter in de reacties of via twitter