vrijdag 13 februari 2015

heel heel druk

De afgelopen 2 weken is het heel erg druk geweest en heb ik geen tijd en zin gehad om een artikel te schrijven. Ik had natuurlijk even snel een artikeltje in elkaar kunnen verzinnen maar persoonlijk vind ik dat niet goed. Ik besteed veel tijd aan het schrijven want ik wil het liefste alleen maar goede artikels online zetten.

school en stage

Waar ik momenteel mee bezig ben. natuurlijk school en stage. Voor degene die het nog niet weten zit ik in mijn laaste mbo jaar en heb ik erg veel toetsen en examens, een tijdje gelede schreef ik al in een artikel dat ik mijn bak praktijk examen niet had gehaald. Daarom besteed ik nu nog meer tijd aan leren/oefenen hierdoor heb ik minder vrije tijd. 19 maart moet ik op examen voor Nederlands hier ben ik ook hard voor aan het oefenen/leren. Voor rekenen ben ik overginds wel geslaagd.


mijn verjaardag 

zoals sommige van jullie al weten is dat ik maandag 16 feb. jarig ben en omdat mijn ouders gescheiden zijn is het altijd een heel gedoe om mijn verjaardag te vieren. en omdat ik jarig ben wil ik natuurlijk ook een mooie uitgebreide taart maken. Als jullie het leuk vinden wil ik het respect wel online zetten.


Dat zijn dus de redenen waarom er geen artikel is deze week.