
Wat heb je nodig

250gr patentbloem/tarwebloem
250gr suiker
200gr eieren (+/-4st)
1 appel
walnooten
kaneel
oven: 165C voor ongeveer 80 min

Klop de boter luchtig, dit kan met een garde maar ook met een mixer of een keuken machientje. Doe vervolgens de suiker er bij

Spatel vervolgens de bloem door je beslag, ik raad aan om dit in 3 of 4 delen te doen.
En klaar is het beslag nu is het een kwestie van walnoten in stukjes breken ( Laat ze niet te groot want dan zaken ze na de bodem) Deze spatel je door het beslag ( De hoeveelheid kun je na smaak bepalen ik nam ongeveer 70gr)
Het beslag kan in het cakeblik (vergeet het cakeblik niet intevetten met boter of spray)
Nu nog even de appel schillen en in partjes snijden.

Hou de cake tijdens het bakken in de gaten
normaal bak je een cake op 160 graden gedurende
60 min maar bij mij duurde dit iets langer. Dit hangt
af van de grootte van je bak blik. Je weet wanneer
hij gaat is als je er een met een vork inprikt en er niets
van de cake aan de vork blijft plakken
ik hoop dat jullie zo'n artikel ook eens leuk vonden laat gerust je mening achter!!