zaterdag 17 januari 2015

mijn eerste gedacht, Help waarom ben ik lesbisch

Vandaag ga ik met jullie mijn eerste gedachte delen, toen ik het besef kreeg dat ik op meisjes viel.
Vanaf mijn 9de had ik al het idee dat ik anders was, de meeste meisjes uit mijn klas waren al bezig met jongens. Ik lag vaak verdrietig in mijn bed omdat ik niet wist was het was. uiteindelijk kwam ik er achter dat ik lesbisch was wil je weten wat ik dacht op dat moment ? Lees dan verder!





Het begin
Vanaf ik 9 jaar ben heb ik altijd het gevoel gehad dat ik anders was maar ik kon het niet plaatsen. Wat het was Toen ik 11 jaar was dacht ik  steeds vaker na over wat er met mij was maar ik wist het niet.
2 jaar Later was ik 13  ik zat in de brugklas. Tijdens biologie kregen wij voorlichting van het coc  voor een van de eerste keren in mijn leven kwam ik in contact met een echte lesbische vrouw.  Tijdens de voorlichting herkende ik mezelf heel erg in het verhaal en toen kwam het besef I


De eerste gedachte
Bron
Ik ben lesbisch!!'' Maar dat kan toch niet? hoe kan ik nou lesbisch zijn? Dat kan toch niet. Waarom ik? en zo stelde ik mijzelf nog meer vragen. Toen de les om was mochten we naar huis, iedereen gooide het kaartje met de site van het coc weg omdat ik mijzelf niet verdacht wou maken gooide ik hem ook weg. Ik besloot even na de wc te gaan, op de gang zag ik vervolgens zo'n kaartje liggen. Ik pakte hem op en ging heel snel na buiten want niemand mocht het weten!Toen ik thuis kwam heb die site bekeken en ik dacht K*T ik ben echt lesbi. Ik voelde me vies en verslagen en ben op bed gaan liggen. Ik wou absoluut geen Lesbi zijn. Ik heb er vaak slapeloze nachten door gehad.

Na een tijdje wende het en begon het na een lange tijd ( ik denk 9 maanden) te respecteren dat ik op vrouwen viel. Ik had online een paar leuke contacten gevonden die ook (dachten) op meisjes te vallen. Daar heb ik leuke gesprekken mee gevoerd.



Nu 5 jaar later

Nu ruim 5 jaar later denk ik heel anders over lesbisch zijn. Het is nu voor mij geen probleem en ik zit er ook niet meer mee. Tja het is een deel van mij en het hoort bij mij. het is een deel van hoe ik ben en hoe ik in elkaar zit. Misschien als ik hetero was was ik wel heel anders met anderen interesse en een ander karakter. Ik ben nu eenmaal ''anders'' en daar ben ik trots op.