vrijdag 5 december 2014

10 dingen die je kunt doen zonder internet


Zoals jullie wel gemerkt hebben heb ik laatst een tijdje geen internet gehad. Toen verveelde ik mij heel erg en besloot ik een artikel te schrijven, in word over geen internet hebben. Als je geen internet heb zul je dit niet lezen dus dan heb er nu niets aan. Maar dit lezen nu je wel internet hebt is een goede voorbereiding voor als je het ooit niet hebt.


  1. Wees creatief, heb je nog ergens verf of stiften ga eens tekenen of schilderen. Je kunt natuurlijk ook iets tekenen op paint daar is geen internet voor nodig.
  2. Opruimen, Hoe saai het ook is ruim je kamer/huis een op maak alle kasten open en kijk eens wat er allemaal inzit. Misschien kom je wel iets tegen dat je kwijt was of een vrienden boekje van vroeger.
  3. Heb je nog een oude ds of een anderen spelcomputer zet hem weer eens aan en speel een spelletje. Ben je nog net zo goed als vroeger?
  4. Ga na buiten een middagje lekker door de stad lopen of een lange wandeling door het bos. Eventueel zou je ook nog na de bioscoop kunnen gaan.
  5. Uitslapen/bijslapen, Drukke week gehad of gewoon weinig geslapen. Nu heb je de tijd om eens heerlijk uit te slapen.
  6. Heb je nog een oude telefoon of MP3 speler? Zet die weer eens aan en kijk wat er op staat.
  7. Hou je net zo als mij van schrijven? Open een word document of neem een notitie blok en begin te schrijven een verhaal, een gedicht of een artikel.
  8. Heb je een kookboek? Probeer eens een respect dat je anders nooit zou maken
  9. Ga na iemand toe bijvoorbeeld een vriend of vriendin en maak er samen een gezellige middag van
  10. Speel eens een ouderwets bord spel met iemand.


Er zijn vast nog heel veel dingen die je kunt doen als er geen internet is


Heb jij wel eens een paar weken zonder internet gezeten, Wat heb jij gedaan in die tijd? Laat het maar weten in de reactie.